Torp u bolnici zbog depresije i problema sa alkoholom

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jan.2014, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Torp u bolnici zbog depresije i problema sa alkoholom

Najveći australijski plivački as svih vremena Jan Torp primljen je u bolnicu u Sidneju zbog problema sa depresijiom i alkoholom, sa kojima se bori već deceniju.
Članovi poriodice slavnog Australijanca saopštili su da se on ranije ove nedelje povredio prilikom pada. da je zatražio lekarsku pomoć i da je primljen u bolnicu u sredu uveče.
Tridesetjednogodišnji Torp trenutno se nalazi na odeljenju za odvikavanje od alkohola.
Torp je prvi put stavio tačku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na karijeru 2006, da bi 2011. pokušao da se kvalifikuje na Olimpijske igre u Londonu, ali neuspešno.
Torp je u karijeri osvojio pet zlatnih olimpijskih medalja, a sa tri zlatna i dva srebrna odličja bio je najuspešniji sportista na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Torp u bolnici zbog depresije

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jan.2014

SIDNEJ - Najveći australijski plivački as svih vremena Jan Torp primljen je u bolnicu u Sidneju zbog problema s depresijiom i alkoholom, sa kojima se bori već deceniju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Torp u bolnici zbog depresije

Izvor: Press, 30.Jan.2014

Članovi poriodice slavnog Australijanca saopštili su da se on ranije ove nedelje povredio prilikom pada. da je zatražio lekarsku pomoć i da je primljen u bolnicu u sredu uveče.. Tridesetjednogodišnji Torp trenutno se nalazi na odeljenju za odvikavanje od alkohola.. Torp je prvi put stavio tačku...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.