Ian Torp u bolnici zbog depresije

Izvor: B92, 30.Jan.2014, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ian Torp u bolnici zbog depresije

Jedan od najboljih australijski plivača svih vremena Ian Torp primljen je u bolnicu u Sidneju zbog problema sa depresijiom i alkoholom.

Članovi poriodice slavnog Australijanca saopštili su da se on ranije ove nedelje povredio prilikom pada, da je zatražio lekarsku pomoć i da je primljen u bolnicu u sredu uveče.

31-godišnji Torp trenutno se nalazi na odeljenju za odvikavanje od alkohola, a njegovi problemi traju već deceniju.

Torp je prvi put stavio tačku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na karijeru 2006, da bi 2011. pokušao da se kvalifikuje na Olimpijske igre u Londonu, ali neuspešno.

Torp je u karijeri osvojio pet zlatnih olimpijskih medalja, a sa tri zlatna i dva srebrna odličja bio je najuspešniji sportista na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ian Torp u bolnici zbog depresije

Izvor: B92, 30.Jan.2014

Jedan od najboljih australijski plivača svih vremena Ian Torp primljen je u bolnicu u Sidneju zbog problema sa depresijiom i alkoholom...Članovi poriodice slavnog Australijanca saopštili su da se on ranije ove nedelje povredio prilikom pada, da je zatražio lekarsku pomoć i da je primljen u bolnicu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.