Termin Olimpijskih igara biće poznat u naredne četiri nedelje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2020, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Termin Olimpijskih igara biće poznat u naredne četiri nedelje

Predsednik Koordinacione komisije Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) za Olimpijske igre u Tokiju Džon Kouts izjavio da je da će u naredne četiri nedelje biti poznat termin Igara, koje su zbog virusa korona odložene za sledeću godinu.

"Želimo da finaliziramo datume u sledeće četiri nedelje. Održavanje Olimpijskih igara u leto zavisi i od izbegavanja poklapanja sa Svetskim prvenstvom u plivanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koje će se održati od 16. jula do 1. avgusta i atletskog SP, koje je na programu od 6. do 15. avgusta", rekao je Kouts za japanski list Jomijuri.

Kouts je istakao da i da bi Igre trebalo da se održe u periodu između dva teniska gren slema Vimbldona i US opena.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Termin OI biće poznat u naredne četiri nedelje

Izvor: B92, 27.Mar.2020, 00:21

Član Međunarodnog olimpijskog komitet Džon Kouts izjavio da je da će u naredne četiri nedelje biti poznat termin Olimpijskih igara u Tokiju.

Nastavak na B92...

Sa Dušanom Veličkovićem na sportske teme u doba korona virusa

Izvor: JUGpress.com, 27.Mar.2020

LESKOVAC..U trenutku kada se većina zemalja u svetu bori sa pandemijom korona virusa, došla je vest da su Olimpijske igre, koje su trebale da se održe ovog leta u Tokiju, odložene za godinu dana. Dušan Veličković, koji je nedavno izabran za predsednika Stručnog saveta Plivačkog saveza Srbije,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.