Termin održavanja Olimpijskih igara saznaćemo za četiri nedelje

Izvor: RTS, 26.Mar.2020, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Termin održavanja Olimpijskih igara saznaćemo za četiri nedelje

Novi termin za održavanje Olimpijskih igara u Tokiju, koje su pomerene za 2021. godinu, biće poznat za četiri sedmice.
To je rekao predsednik Koordinacione komisije Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) za Olimpijske igre u Tokiju Džon Kouts. 

"Želimo da finaliziramo datume u sledeće četiri nedelje. Održavanje Olimpijskih igara u leto zavisi i od izbegavanja poklapanja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa Svetskim prvenstvom u plivanju, koje će se održati od 16. jula do 1. avgusta i atletskog prvenstva sveta, koje je na programu od 6. do 15. avgusta", rekao je Kouts za japanski list Jomijuri.
On je istakao da bi Igre trebalo da se održe u periodu između dva teniska grend slema turnira, Vimbldona i Ju-Es Opena.
Podsetimo, Olimpijske igre u Tokoju odložene su u utorak za leto 2021. godine.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Termin Olimpijskih igara biće poznat u naredne četiri nedelje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2020

Predsednik Koordinacione komisije Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) za Olimpijske igre u Tokiju Džon Kouts izjavio da je da će u naredne četiri nedelje biti poznat termin Igara, koje su zbog virusa korona odložene za sledeću godinu..."Želimo da finaliziramo datume u sledeće četiri nedelje....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.