Tek što je postala žena, a već se nalazi na listi najuticajnijih na svetu

Izvor: B92, 04.Jul.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tek što je postala žena, a već se nalazi na listi najuticajnijih na svetu

Iako se tek prošlog meseca na naslovnici “Veniti fera” predstavila kao žena Kejtlin Džener već se našla na listi najuticajnijih žena sveta.

Naime, bivša olimpijska šampionka i rijaliti zvezda našla se na BBC-jevoj listi najuticajnijih žena gde je zauzela sedmo mesto. Inače, na listi se nalaze jedino žene koje su svojim akcijama izvršile “snažan uticaj na društvo”, kako su naveli.

“Mnogi od nas su mislili da će Kim Kardašijan zauzeti neko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mesto na ovoj listi zato što je njen uticaj na milione žena širom sveta konstantan. A kada se Kejtlin pojavila na naslovnici časopisa imala je sve adute u svojim rukama. Razumem da ljudima može biti neprijatno da neko poput Kejtlin Džener bude na toj listi, ali ona je iznad svega ljudsko biće i ne možemo joj uskratiti prava, a ni poštovanje”, kaže jedan od kreatora liste.

Na prvom mestu našla se premijerka Škotske Nikol Sturdžon, a na drugom Ana Vintur dugogodišnja urednica časopisa “Vog”, dok se na trećem mestu našla glumica Anđelina Džoli.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.