TAKO JE, MILICE: Mandićeva rutinski do četvrtfinala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 06:48

TAKO JE, MILICE: Mandićeva rutinski do četvrtfinala!

Sjajan start šampionke.

Srpska predstavnica u tekvondou Milica Mandić ostvarila je pobedu u prvom meču na Olimpijskim igrama u Tokiju u kategoriji do 67 kilograma. Zlatna olimpijka iz Londona savladala je reprezentativku Kenije Fejt Ogalo rezultatom 13:0.

Mandićeva je najpre meč otvorila umereno defanzivno da bi nešto kasnije uputila udarac u glavu rivalke koji joj je doneo prva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tri boda.

Dominirala je srpska predstavnica u svakoj rundi. Čekala je svoju šansu protiv mlade Ogalo i svaku je valjano iskoristila što se može videti i po rezultatu.

Ovom silovitom pobedom Milica se plasirala u četvrtfinale gde će joj protivnica biti Poljakinja Aleksandra Kovalčuk, koja je u prvom kolu pobedila Rebu Stjuart sa 7:2.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Hoana Sanc, supruga Danija Alveša
Pogledaj vesti o: Japan,   London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OI: Tekvondistkinja Mandić u četvrtfinalu

Izvor: Radio 021, 27.Jul.2021

Reprezentativka Srbije u tekvondou Milica Mandić plasirala se danas u četvrtfinale u kategoriji preko 67 kilograma na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto je pobedila Kenijku Fejt Ogalo sa 13:0.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.