Izvor: RTS, 24.Sep.2021, 13:07

Supsenzija ruskom olimpijcu zbog dopinga

Rus Biljal Mahov (34), osvajač zlatne medalje u rvanju slobodnim stilom u kategoriji do 120 kilograma na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine, suspendovan je na četiri godine, objavila je Ruska antidoping agencija.
Mahov je bio pozitivan na zabranjenu supstancu, a pritom nije objasnio kako je supstanca ušla u njegovo telo.

Mahov je na Igrama u Londonu 2012. godine osvojio bronzu, ali mu je kasnije pripalo zlato pošto su osvajač najsjajnijeg odličja, Uzbekistanac Artur Tajmazov i srebrni Gruzijac Davit Modzmanašvili diskvalifikovani 2019. godine zbog dopinga.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   London

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TROSTRUKI SVETSKI ŠAMPION SUSPENDOVAN NA ČETIRI GODINE ZBOG DOPINGA: Ruski rvač koristio nedozvoljene supstance

Izvor: Kurir, 24.Sep.2021

Ruski rvač Biljal Mahov, osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Londonu 2012, suspendovan je na četiri godine zbog kršenja antidoping pravila, objavila je Ruska antidoping agencija (RUSADA).

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.