Srpkinji zabranjen nastup u Sočiju

Izvor: Prva.rs, 11.Feb.2014, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpkinji zabranjen nastup u Sočiju

 
Odbor za nordijsko skijanje FIS-a uskratio je Ivani Kovačević (19) priliku da u utorak debituje za Zimskim olimpijskim igrama (ZOI).

Mlada srpska nordijska došla je na takmičenje sa "B" normom, pa joj je stoga zabranjeno da se prijavi za druge discipline. 

Ivana je izjavila za "Žurnal" da se radovala sprintu, ali da će iskoristiti boravak u Rusiji za učenje i sticanje iskustva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs <<
"Više mi odgovara sprint, koji treniram 12 godina, nego klasične discipline, ali je za mene najveći uspeh to da sam došla u Soči. Biće mi veliko iskustvo za nastavak karijere. Pokušaću da vidim šta rade najbolji i nadam se da ću to i shvatiti", rekla je Kovačevićeva.

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.