Srbiju je šokirao Bobi, Meksikance Gustavo Ajon

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2016, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbiju je šokirao Bobi, Meksikance Gustavo Ajon

Tri dana pre početka Olimpijskih kvalifikacionih turnira u Manili, Torinu i Beogradu prva zvezda reprezentacije Meksika odustala je od igranja za nacionalni tim.

Manje od tri dana ostalo je do početka odlučujućih borbi za poslednje tri olimpijske vize koje će biti podeljene u Manili, Torinu i Beogradu, a centar reprezentacije Meksika Gustavo Ajon saopštio je odluku da neće igrati za nacionalni tim!

Prva zvezda "Sombrerosa", centar Real Madrida obratio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se javnosti otvorenim pismom na svom "Tviter" nalogu i otkrio da zbog ličnih i profesionalnih razloga nije u poziciji da igra za Meksiko.

Teško je objasniti zašto je Gustavo Ajon čekao do danas da bi saopštio ovako bitnu vest, ali se sada slobodno može konstatovati da Meksiko stiže u Torino bez svog najboljeg igrača.

Dodatnu zabunu u čitavu priču unosi podatak da je Gustavo Ajon danas potpisao novi trogodišnji ugovor sa Real Madridom, što znači da u njegovom slučaju nije postojala neizvesnost zbog novog angažmana kao kod Bobana Marjanovića.

Svakako da će ovo biti krupan udarac za "Sombrerose" koji u Torinu igraju u Grupi A protiv selekcija Grčke i Irana, a među potencijalni rivalima u polufinalu nalaze se Italija, Hrvatska i Tunis.

pic.twitter.com/MdvtjeSiet

— Gustavo Ayon (@AyonGustavo) July 1, 2016
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Vize

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.