Izvor: Sportal.rs, 19.Mar.2024, 08:29

Srbija dobija rivale na Olimpijskim igrama: Sve o žrebu košarkaša i košarkašica, evo gde možete da gledate prenos uživo

Košarkaši i košarkašice Srbije večeras će saznati rivale u grupi na Olimpijskim igrama u Parizu. U 19 časova je žreb, koji muška selekcija čeka iz drugog, a ženska iz trećeg šešira. Košarkaški turnir na Olimpijskim igrama na programu je od 27. jula do 11. avgusta.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarkaši Srbije u grupi sa "drim timom" u Parizu; Košarkašice sa Španijom, Kinom i Portorikom u grupi A na OI

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2024

Košarkaši Srbije igraće u grupi C na Olimpijskim igrama u Parizu, sa selekcijama Sjedinjenih Američkih Država i Južnog Sudana, kao i sa pobednikom kvalifikacionog turnira u Portoriku, odlučeno je danas žrebom u Mijesu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ŽREB ZA OI Košarkaši i košarkašice Srbije dobijaju rivale /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 19.Mar.2024

Košarkaši i košarkašice Srbije dobiće u utorak rivale na Olimpijskim igrama u Parizu. Žreb se održava od 19.00 i možete ga pratiti uživo na Sportalu.

Nastavak na Sportal.rs...

Žreb za olimpijski turnir košarkašica: Srbija u najlakšoj grupi, otvoren put ka četvrtfinalu

Izvor: Danas, 19.Mar.2024

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije takmičiće se u Grupi A u prvoj fazi turnira na Olimpijskim igrama u Parizu, a protivnice ekipi selektorke Marine Maljković biće selekcije Španije, Kine i Portorika.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.