Izvor: OkRadio.rs, 15.Apr.2021, 12:54

Španović i opklada za olimpijsko zlato: Biće dovoljno 7,10m

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović ima najveći mogući cilj na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju. Na konferenciji za medije, povodom produžetka saradnje sa kompanijom Red Bul, Španović je iz Dubaija, gde se priprema za novu sezonu, odgovarala na pitanja novinara među kojima je i predstavnik B92.net.   Logično, prvo je krenula od povrede zbog koje je propustila Evropsko prvenstvo u poljskom Torunu prošlog meseca i ostala bez šanse da ispiše istoriju četvrtim zlatom u nizu.   "Od 2013. godine i osvajanja prve seniorske medalje (Moskva prim. aut) nisam prestajala i imala pauze. Prvi put mi se desila ozbiljnija povreda... Ipak, vidim da mi je...
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Japan

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Španović: U Tokiju idem na zlato

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Apr.2021

BEOGRAD - Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je da će se na Olimpijskim igrama u Tokiju boriti za zlatnu medalju u skoku udalj.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.