Sjajan nastup Nevene Ignjatović u alpskoj kombinaciji na ZOI u Pjongčangu

Izvor: KGsport.info, 22.Feb.2018, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajan nastup Nevene Ignjatović u alpskoj kombinaciji na ZOI u Pjongčangu

Kragujevčanka Nevena Ignjatović zauzela je 14. mesto u alpskoj kombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, što je ujedno njen najbolji rezultat i najveći uspeh srpskog zimskog sporta u istoriji Igara.
Naša najbolja skijašica je u spustu bila šesnaesta u konkurenciji trideset takmičarki (1:42,88), dok je u slalomu bila još bolja i ostvarila deseto najbolje vreme (42,23).
Sa ukupnim rezultatom 2:25,11 Ignjatovićeva je zauzela četrnaesto mesto u ukupnom >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << plasmanu, sa 4,21 sekunde zaostatka u odnosu na novu olimpijsku šampionku Mišel Žisi iz Švajcarske (2:20,90).
Srebro je pripalo Amerikanki Mikaeli Šifrin (2:21,87), a bronza još jednoj Švajcarkinji Vendi Holdener (2:22,34).
Nevena je nastupom u alpskoj kombinaciji završila svoje učešće na ZOI.
Foto: Dan Istitene/Getty Images AsiaPac
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bravo, Nevena: Najbolji rezultat Srbije na ZOI

Izvor: Mondo, 22.Feb.2018

Nevena Ignjatović je u alpskoj kombinaciji donela Srbiji najbolji rezultat na Zimskim olimpijskim igrama. Marko Vukićević i Marko Stevović bez plasmana u slalomu..Foto: MN Press..Srpska skijašica Nevena Ignjatović zauzela je 14. mesto u alpskoj kombinaciji na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu...Ignjatovićeva...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.