SRPKINJE NEPOGREŠIVE: Savladan je i domaćin igara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 08:49

SRPKINJE NEPOGREŠIVE: Savladan je i domaćin igara!

Sjajna igra naših devojaka.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je drugu uzastopnu pobedu na Olimpijskom turniru u Tokiju. Nakon Dominikanske Republike, izabranice Zorana Terzića savladale su i domaćina - selekciju Japana rezultatom 3:0 (25:23, 25:16, 26:24) u setovima.

Najveći otpor Japanke su pružile u prvom setu kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su našoj selekciji oduze 23 poena i uvele set u napetu završnicu. Ipak sjajna serija naših odbojkašica dovela je do set lopte koju su odmah iskoristili.

U drugom setu, izabranice Zorana Terzića iskoristile su umor Japanki i za nepunih 25. minuta uspele da osvoje i drugi set i sa sigurnošću krenu u sledeći.

Dale su sve od sebe Japanke da umanje prednost u setovima. Svu snagu i energiju uložile su u treći set u kojem se igralo poen za poen sve do same završnice kada su naše devojke ponovo napravile sjajnu seriju i privele meč kraju.

Međutim, ponovo su skupile snagu Japanke i poravnele na 23:23 i ponovo set uvele u napetu završnicu.

Do prve set lopte došla je reprezentacija Japana ali je Milena Rašić sjajnim smečom uspela da je poništi. Poen zatim Srbija je stigla i do meč lopte koju su iskoristili sjajnim blokom.

Najefikasnija u timu Srbije bila je Tijana Bošković sa čak 34 poena, Popović Mina sa 9 upisanih poena kao i Milena Rašić sa 8, Maja Ognjenović sa 4 upisana poena dok su Bojana Milenković i Jelena Blagojević upisale po tri poena.

Naredni meč selekcija Srbije igraće u četvrtak 29. jula a protivnik je reprezentacija Kenije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Svetske šampionke bez milosti: Tijana zgromila domaćina

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2021

Odbojkašice Srbije zabeležile drugu maksimalnu pobedu na Olimpijskim igrama..(Od specijalnog izveštača Mozzart Sporta iz Tokija)..Mi smo svetske šampionke i sa nama nema šale – poručile su današnjom partijom naše najbolje odbojkašice. One su protiv veoma dobrog Japana odigrale bez greške...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.