Izvor: HotSport.rs, 10.Mar.2024, 17:10

SJAJNE VESTI ZA NAŠ SPORT: Srpski boks četverac na korak od Olimpijskih igara!

Velika šansa za naše borce i borkinje Srbija i srpski boks u Italiji bori se za još četiri olimpijske norme za najveću smotru svih sporista sveta koja če ove godine biti održana u Parizu. Na korak od plasmana u „grad svetlosti“ nalaze se Sara Ćirković, Dušan Veletić, Sadam Magomedov i Aleksej Šendrik. U italijanskom gradu ... Read more
The post SJAJNE VESTI ZA NAŠ SPORT: Srpski boks četverac na korak od Olimpijskih igara! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Pariz

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska bokserka Sara Ćirković izborila plasman na Olimpijske igre u Parizu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Mar.2024, 05:05

Srpska bokserka Sara Ćirković izborila je plasman na Olimpijske igre u Parizu, pošto je danas u italijanskom Busto Arsiciju u poslednjem kolu kvalifikacija u kategoriji do 54 kilograma pobedila Kanađanku Skarlet Delgado.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.