Rusiji zlato u sportskoj gimnastici, finale obeležila povreda Simon Bajls

Izvor: Beta, 27.Jul.2021, 16:58

Rusiji zlato u sportskoj gimnastici, finale obeležila povreda Simon Bajls

Zlatnu medalju u ekipnom takmičenju u sportskoj gimnastici na Olimpijskim igrama u Tokiju danas je osvojila ženska reprezentacija Rusije.Vladislava Urazova, Viktoria Lustinova, Angelina Melnikova i Lilia Ahaimova su se na ovaj način pridružile muškoj reprezentaciji, koja je u ponedeljak takodje osvojila zlato.Drugo mesto pripalo je reprezentaciji Sjedinjenih Američikih Država, a bronzanu medalju osvojile su takmičarke iz Velike Britanije.Finale je obeležila povreda višestruke šampionke sveta, Amerikanke Simon Bajls (24), koja je takmičenje morala da napusti u prvoj rotaciji.Bajls je osvajačica četiri zlatne i jedne bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine, a njen tim nije precizirao o kakvoj se povredi radi.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Japan

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mentalni problemi slomili čuvenu Simon Bajls: Odustala od takmičenja, a nije povređena

Izvor: MozzartSport.com, 27.Jul.2021

Nada se ipak da će biti spremna za individualno takmičenje..Amerikanke su poražene u timskom takmičenju u gimnastici, što je samo po sebi veliko iznenađenje. Rusija je pobedila i uzela zlato. Jedan od glavnih razlog za to je odustajanje najbolje gimnastičarke sveta Simon Bajls. Ona je senzacionalno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Amerikanke osvojile olimpijsko zlato u basketu

Izvor: Danas, 28.Jul.2021, 15:38

Ženska reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država u basketu tri na tri osvojila je danas zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.