Rukometaši u finalu na OI gluvih u Sofiji

Izvor: DobreVesti.rs, 01.Avg.2013, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši u finalu na OI gluvih u Sofiji

SOFIJA - Rukometaši Srbije plasirali su se u finale na 22. letnjim Olimpijskim igrama gluvih u Sofiji pošto su u polufinalnom meču ubedljivo savladali Nemačku sa 30:23 (15:8).


U grupi, savladali su Rusiju i Tursku i plasirali se u polUfinale.
 U reprizi finala sa Olimpisjkih igara gluvih u Tajpeiju 2009. Srbija će se u subotu 3. avgusta sastati sa selekcijom Hrvatske, koja je u drugom polufinalu savladala Tursku sa 41:15. Srbija je pre četiri godine izgubila finale od Hrvatske sa 29:19 i osvojila srebro.
Srpski gluvi sportisti osvojili su na Olimpijskim igrama u Sofiji do sada jednu  medalju. Bronzu vazdušnom puškom osvojila...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

OI gluvih: Srbija u finalu

Izvor: B92, 01.Avg.2013

Srpski rukometaši plasirali su se u finale 22. Olimpijskih igara gluvih u Sofiji, pošto su u polufinalnom meču ubedljivo savladali Nemačku sa 30:23 (15:8)...U reprizi finala sa Olimpijskih igara gluvih u Tajpeju 2009, Srbija će se u subotu sastati sa selekcijom Hrvatske, koja je u drugom polufinalu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.