Prvi put mama: Porodila se Ivana Maksimović Anđušić

Izvor: B92, 09.Nov.2018, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi put mama: Porodila se Ivana Maksimović Anđušić

Olimpijska vicešampionka u streljaštvu Ivana Maksimović Anđušić (28) i njen suprug, košarkaš Danilo Anđušić (27) postali su roditelji.

Ivana je danas na svet donela sina, a porođaj je protekao po planu. Ime nasledniku nisu dali, te će naknadno doneti odluku.

Pre nekoliko dana srpska šampionka podelila je fotografiju na društvenim mrežama, na kojoj je njen trudnički stomak u prvom planu, uz emotivnu poruku kojom je otkrila da jedva čeka da upozna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svog naslednika.

"Poslednjih mesec našeg jedinstvenog i nezaboravnog putovanja otvaramo na nama svojstven način. U ovu sliku je utkano neizmerno mnogo ljubavi, nežnosti, brige i iščekivanja. Sitno odbrojavamo dane kada ćemo najzad upoznati našeg mališu."
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.