Podravka podržava Male olimpijske igre

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 22.Maj.2015, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podravka podržava Male olimpijske igre

BEOGRAD – Kompanija Podravka je podržala „Male olimpijske igre“, sportsko-rekreativno takmičenje učenika od prvog do trećeg razreda osnovnih škola, koje se u organizaciji Saveza za školski sport Srbije održava tokom maja i juna u gradovima širom Srbije

Program takmičenja proističe iz redovnog programa fizičkog vaspitanja i sastoji se iz motoričkih zadataka prilagođenih različitom uzrastu dece. Kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << zabavni poligon prolaze prvaci, poligon spretnosti je namenjen đacima drugih razreda, dok se u poligonu svestranosti takmiče učenici trećih razreda. Ovaj program realizuje se tokom cele školske godine, kako na času fizičkog vaspitanja tako i na organizovanim školskim, opštinskim i okružnim takmičenjima koja su u toku. Kroz sve nivoe takmičenja proći će čak 25.000 učenika i oko 2.000 nastavnika razredne nastave. Finalna manifestacija ove godine održaće se u Novom Sadu.

„Male olimpijske igre“ predstavljaju takmičenje sa tridesepetogodišnjom tradicijom, a ove godine održavaju se u 17 gradova širom Srbije i to u Vranju, Kikindi, Pirotu, Subotici, Sremskoj Mitrovici, Somboru, Šapcu, Požarevcu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu, Paraćinu, Zaječaru, Negotinu, Majdanpeku, Čačku i Leksovcu.

Da ovi poligoni budu još zabavniji i slađi pobrinuo omiljeni dečiji brend Lino jer za sve učesnike obezbedio slatki predah i dodatnu energiju za sportske aktivnosti.

O kompaniji Podravka

U prehrambenoj industriji Podravka se ubraja među vodeće kompanije u jugoistočnoj,srednjoj i istočnoj Evropi. Od drugih kompanija razlikuje se po sposobnosti razumevanja potreba potrošača, njenim markama proizvoda te visokom kvalitetu proizvoda i poslovnih procesa. Podravka ima fabrike i predstavništva u 20 zemalja na tri kontinenta, Evropi, Australiji i Americi. Njena snažna distribucijska mreža proteže se od Jadranskog do Baltičkog mora, čime se približila svojim kupcima na međunarodnom tržištu. Isto tako, uz proizvodnju i prodaju na području regije, Podravka ima strateške saveze na pojedinim tržištima te putem svoje razvijene distribucijske mreže distribuira proizvode svojih partnera. Podravkini proizvodi sastavni su dio svake kuhinje.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

U Kovinu održane Male olimpijske igre

Izvor: KovinEkspres.rs, 22.Maj.2015

Učenici „Desankine“ škole, od prvog do trećeg razreda, bili su učesnici Malih olimpijskih igara. Ovu manifestaciju organizovao je Sportski savez opštine Kovin za sve učenike ovog uzrasta osnovnih škola kovinske opštine...Takmičilo se u poligonu spretnosti, dužine 40m, koji je sadržao sve...

Nastavak na KovinEkspres.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.