Petrović 69. u sprintu

Izvor: Politika, 08.Feb.2014, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović 69. u sprintu

SOČI –Srpski bijatlonac Milanko Petrović osvojio je danas 69. mesto na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju u sprintu na 10 kilometara.

Petrović je sa tri promašaja ostvario vreme od 27:08.2 minuta, što je za više od dva i po minuta bio sporiji rezultat u odnosu na pobednika.

Zlatnu medalju osvojio je Norvežanin Ole Ejnar Bjorendalen (24:33,5), ispred Austrijanca Dominika Landertingera (24:34.8) i >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Čeha Jaroslava Sukupa (24:39.2).

Petrović nije uspeo da se plasira među 60 najboljih takmičara i neće nastupiti u ponedeljak u poteri na 12.5 kilometara.

„Ne mogu da kažem da sam zadovoljan nastupom. I u gađanju i u trkačkom delu moglo je i moralo bolje. Imao sam dva promašaja iz stajaćeg položaja što je previše za takmičenje ovog ranga. Razočaran sam što sam propustio jednu lepu priliku za dobar plasman. Sada moram da se potrudim da izvučem pouke iz ove trke i okrenem se sledećim. Daću sve od sebe da u narednim danima popravim utisak”, rekao je Petrović posle trke.

Tanjug

objavljeno: 08.02.2014

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZOI Soči-dan prvi: Dominacija norveških sportista, Bjerndalen najuspješniji olimpijac

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2014

Norveški bijatlonac Ole Einar Bjerndalen pobjednik je sprinta na dionici od 10 kilometara, sa svega sekundom prednosti u odnosu na Dominika Landetingera iz Austrije. Bronzu je osvojio Јaroslav Soukup iz Češke.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.