PRVI STRANAC U ISTORIJI: Hrvati dobili novog selektora!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 21:21

PRVI STRANAC U ISTORIJI: Hrvati dobili novog selektora!

Novo poglavlje...

Rukometna reprezentacija Hrvatske dobila je novog selektora – Islanđanina Dagura Sigurdsona. On će od strane Saveza i predsednika Tomislava Grahovca biti predstavljen u četvrtak, prenosi "Večernji list".

Sigurdsona čeka težak zadatak da "kauboje" odvede na Olimpijske igre, koje će biti održane u Parizu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Hrvatska će igrati kvalifikacioni turnir u Hanoveru, a rivali će joj biti Nemačka, Austrija i Alžir. Dva tima obezbediće Igre.

Sigurdson je 2016. bio najbolji trener sveta, a vodio je upravo Nemačku i Austriju, kada je reprezentativni rukomet u pitanju.

Poslednjih nekoliko godina je sedeo na klupi Japana, kojeg je već odveo na Igre, zahvaljujući tituli vicešampiona Azije.

Podsetimo, posle Evropskog prvenstva, Hrvatska je smenila Gorana Perkovca, a Sigurdson će biti prvi stranac na klupi reprezentacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.