Otvorene Igre mladih, Crevar nosila zastavu Srbije

Izvor: RTS, 07.Okt.2018, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorene Igre mladih, Crevar nosila zastavu Srbije

Olimpijske igre mladih svečano su otvorene u Buenos Ajresu, prvi put na ulicama grada, a ne na stadionu.
Zastavu Srbije na otvaranju trećih Igara mladih nosila je plivačica Anja Crevar.

"Ovo je velika čast. Bila sam jako uzbuđena. Potrudiću se i nadam se da ću uspeti da opravdam ukazano poverenje", rekla je Crevar. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Predsednik Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomas Bah zahvalio je svim Argentincima i govorio o značaju ovog olimpijskog iskustva za sve mlade sportiste.
"Ovo olimpijsko iskustvo ostaće s vama za ceo život. Mi smo svi različiti i dolazimo sa različitih krajeva sveta, ali svi smo ujedinjeni u olimpijskim vrednostima izvrnosti, prijateljstvu i poštovanju".
Danas je prvi takmičarski dan, a od sportista Srbije prvi će na borilita strelac Aleksa Mitrović, plivači Boris Lačanski, Mila Medić i Anja Crevar, kao i teniser Marko Miladinović i stonoteniserka Sabina Šurjan.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija na Olimpijadi za mlade

Izvor: Danas, 07.Okt.2018

U Buenos Ajresu svečano su otvorene Olimpisjke igre mladih, a na ceremoniji - koja je prvi put održćana na gradskim ulicama, a ne na stadionu - zastavu Srbije nosila je plivačica Anja Crevar, saopštio je danas Olimpisjki komitet Srbije (OKS). Članak Srbija na Olimpijadi za mlade se pojavljuje prvo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.