Održano Olimpijsko druženje osnovaca

Izvor: Kragujevac.rs, 12.Sep.2014, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održano Olimpijsko druženje osnovaca

OŠ “Sveti Sava“ pobednik je Olimpijskog druženja osnovaca koje je danas održano na platou ispred zgrade Grada. U okviru ove manifestacije koju organizuju Olimpijski komitet Srbije i Vojvođanska banka, oko 100 učenika od 4. do 6. razreda iz 10 osnovnih škola takmičili su se u tradicionalnim sportovima, radionicama i kvizu o Olimpijskim igrama.

Gost Olimpijskog druženja sa osnovcima u Kragujevcu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << bila je Jovana Risović, golman ženske rukometne reprezentacije Srbije. Nakon druženja u Kragujevcu, osnovci će se nadmetati u olimpijskom znanju i veštinama u još četiri grada - Leskovcu, Pančevu, Beogradu i Nišu.

Tri najbolje školske ekipe sa gradskog takmičenja nagrađene su loptama, a prvoplasirana škola - OŠ “Sveti Sava“ takmičiće se sa najboljim školama iz ostalih gradova za vrednu nagradu koju obezbeđuje Vojvođanska banka. Reč je o sportskim rekvizitima u vrednosti od 1000 evra koji su namenjeni za školu koja bude najbolja.

Učesnici takmičenja i svi zainteresovani će moći da prate kako se odvija takmičenje u ostalim gradovima preko stranice na Fejsbuku Olimpijskog komiteta i Vojvođanske banke.
Pogledaj vesti o: Sveti Sava

Nastavak na Kragujevac.rs...






Povezane vesti

Spremni za Olimpijadu, još samo da porastu (FOTO)

Izvor: Šumadija Press, 13.Sep.2014, 14:45

OŠ "Sveti Sava" pobednik je "Olimpijskog druženja" osnovaca koje je održano na platou ispred zgrade Grada.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.