Izvor: HotSport.rs, 13.Jul.2016, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLUKA JE PALA: ‘Francsuki Bobi’ je u timu, ovih 12 igrača će ukrstiti koplja sa ‘orlovima’

Selektor Francuske Vensan Kole doneo je odluku kojih će 12 igrača igrati na Olimpijskim igrama u Riju, a na spisku je jedno ime koje nije bilo tu za vreme kvalifikacionog turnira.

Preko Manile do Rija. To je bio put Francuske do Olimpijskih igara. Nije mnogo vremena prošlo od trijumfa “trikolora” na Filipinima, a selektor Vensan Kole je odredio 12 igrača koji će se u Riju suprotstaviti SAD, Srbiji, Venecueli, Kini i Australiji. Na “papiru” se nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << i jedan igrač koji zbog potrage za ugovorom u NBA nije igrao u kvalifikacijama.
MILOŠ TEODOSIĆ: Desile su mi se dve ogromne stvari u životu!
Reč je o centru Rudiju Goberu. Pored igrača Jute na spisku su još Nikolas Batum (Šarlot), Nando De Kolo (CSKA Moskva), Boris Diao (San Antonio), Antoni Dio (Valensija), Mikael Želabal (Le Man), Tomas Ertel (Anadolu Efes), Čarls Kahudi (Asvel), Žofri Lovernj (Denver), Toni Parker (San Antonio), Floran Pijetrus (Nansi) i Kim Tili (Barselona).
NE GUBI NADU: Bobi Marjanović poslao poslednji ‘apel’ selektoru Đorđeviću (FOTO)
Košarkaški olimpijski turnir počinje 6. avgusta, a upravo na otvaranju Francuska igra protiv selekcije Australije. Podsetimo, Srbija igra protiv Venecuele…
The post ODLUKA JE PALA: ‘Francsuki Bobi’ je u timu, ovih 12 igrača će ukrstiti koplja sa ‘orlovima’ appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Samo zbog ovoga nam je žao što Bobi neće igrati u Riju! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 13.Jul.2016

Srpski centar Boban Marjanović bio bi veliko pojačanje reprezentaciji Srbiji u Riju. To nije sporno, ali on definitivno neće igrati na Olimpijskim igrama...Selektor Đorđević neće promeniti odluku i to je normalno, jer Marjanović nije bio tu od početka priprema i potpuno je nelogično da se priključuje...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.