Novac spreman, Hrvati žele domaćinstvo kvalifikacionog turnira!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novac spreman, Hrvati žele domaćinstvo kvalifikacionog turnira!

Zamislite Srbiju i Hrvatsku u istoj grupi kvalifikacija za OI i to u Hrvatskoj...

Evropske kvalifikacije će definitivno biti najjače u prestojećim kvalifikacijama za Olimpijske igre, a i dalje je neizvesno ko će biti sa kim u grupi i gde će biti održane kvalifikacije.

Među zemljama koje imaju nameru da se prijave u Evropi jesu Litvanija i Grčka, kao i Srbija kako je naveo Predrag >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Danilović.

Najnovija zemlja koja je zainteresovana za organizaciju jednog od četiri turnira jeste Hrvatska.

Vlada Hrvatske je spremna da izdvoji oko 3 miliona evra za organizaciju turnira, a najverovatnije bi se igralo u Spaladijumu u Splitu.

Srbija nema velike šanse za organizaciju turnira imajući u vidu da smo dobili organizaciju prethodnog puta.

Inače, domaćini će biti izabrani 15. novembra, a deset dana kasnije je žreb. Evropa bi mogla da dobije dva ili tri domaćina kvalifikacionih turnira.
Pogledaj vesti o: Litvanija,   Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.