Izvor: Nezavisne Novine, 20.Avg.2016, 21:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njemačka skakačica optužila Isinbajevu za „ponižavanje“ drugih sportista

Osvajačica srebrne medalje na prvenstvu Evrope 2016. godine u Njemačkoj Liza Rižih izjavila je u intervjuu za „R sport“ da se dvostruka olimpijska šampionka u skoku sa motkom Ruskinja Jelena Isinbajeva ružno ponašala prema drugim sportiskinjama.

Rižihovu su pogodile riječi Isinbajeve da će skakačice koje pobijede na Olimpijskim igrama 2016. godine za nju u svakom slučaju biti druge. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Njemačka sportistkinja izjavila je da joj nije žao Ruskinje zato što joj nije dozvoljeno da nastupi na OI u Riju. Rižihova je dodala da je „spremna da otvoreno govori“ da je ruski tim „diskvalifikovan sa razlogom“.

Njemica je istakla da su prošlonedjeljne izjave Isinbajeve ružne. Ona smatra da Ruskinja „ponižava druge sportiste“ i nema prava da ih naziva „pseudočistim“.

„I mi možemo da mislimo svašta o njoj“, rekla je njemačka skakačica.

U petak je Isinbajeva objavila da završava sportsku karijeru. Ruskinja drži aktuelni svjetski rekord od 5,06 metara.

(Sputnjik)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Isinbajeva završava sportsku karijeru

Izvor: Vostok.rs, 21.Avg.2016, 10:09

Dvostruka olimpijska šampionka i trostruka svetska prvakinja u skoku sa motkom Ruskinja Jelena Isinbajeva objavila je da završava sportsku karijeru.. . U petak je tridesetčetvorogodišnja Isinbajeva na svojoj zvaničnoj stranici na društvenoj mreži „V kontakte“ objavila video-klip na kojem...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.