Niške atletičarke i stadion Čair u spotu Olimpijskih igara i Netfliksovoj seriji

Izvor: JužneVesti.com, 10.Feb.2024, 19:46

Niške atletičarke i stadion "Čair" u spotu Olimpijskih igara i Netfliksovoj seriji

Svet se ove godine sprema za Olimpijske i Paraolimpijske igre u Parizu, a u oficijelnom promo spotu kojim su pretstavljene medalje za koje će sportisti boriti - nalaze se i takmičarke Atletskog kluba Radnički dok treniraju na stadionu "Čair". Trening niškog Radničkog i kadrovi sa stadiona nalaze se i u seriji My Life with the Walter Boys čija se prva sezona emituje na Netfliksu.

"Jedinstven simbol ostvarenja sna. Najveća nagrada za pobedu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ili postolje! Oni u svojim srcima nose stvarni fragment Ajfelove kule. Evo medalja Olimpijskih i Paraolimpijskih igara #Pariz2024", ovim rečima je najavljen zvanični promo spot Olimpijskih igara koje će ove godine biti u Parizu.

Unique symbol of a dream coming true.

The ultimate reward for a victory or a podium finish!

They carry in their hearts an actual fragment of the Eiffel Tower.

Here are the #Paris2024 Olympic and Paralympic medals.@Olympics @Paralympics pic.twitter.com/08VLwyVwq6

A u spotu - stadion "Čair" i takmičarke Atletskog kluba Radnički iz Niša Anastasija Rakić i Simona Lazić. Trener Vladimir Žiković je objasnio kako su se našle u spotu za najvažniji sportski događaj ove godine.

Sa prijateljem koji radi u agenciji za profesionalno snimanje i fotografisanje sam se dogovorio da nas snima i fotografiše- To je bilo 2019. godine i eto, skoro pet godina kasnije organizatori Olimpijskih igara su kupili taj snimak za svoj promo spot - rekao je Živković.

Istog dana su snimani mnogi kadrovi, a jedan drugačiji izabran je za četvrtu epizodu prve sezone serije My Life with the Walter Boys koja se emituje na platformi Netfliks.

U tom kadru su Anja Ilić, Katarina Dobrosavljević, Mitra Milutinović, Neda Veljković i Anastasija Živković.

A post shared by Atletski klub "Radnički" -Niš (@akradnickinis)
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.