Nevena Ignjatović povredila koleno 10 dana pre početka ZOI u Pekingu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2022, 14:50

Nevena Ignjatović povredila koleno 10 dana pre početka ZOI u Pekingu

Srpska skijašica Nevena Ignjatović, jedna od dvoje predstavnika Srbije na predstojećim Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu, povredila je desno koleno na treningu.

"Na prvom treningu spusta u Kortini sam pala. U tom trenutku to nisam računala kao pad, već proklizavanje. Međutim, moje desno koleno je burno reagovalo. Sve što sada mogu da kažem je da sam uvek bila borac i u ovoj situaciji idemo dan za dan. Kao i uvek nadam se najboljem i to što pre. Hvala svima unapred na razumevanju", napisala je Ignjatović na Instagramu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nevena Ignjatovic povredila koleno 10 dana pre ZOI u Pekingu

Izvor: RTS, 25.Jan.2022

Srpska skijašica Nevena Ignjatović, jedna od dvoje predstavnika Srbije na predstojećim Zimskim olimpijskin igrama u Pekingu, povredila je desno koleno na treningu. . Ignjatovićeva se povredila tokom treninga prilikom spusta u Kortini d'Ampeco i još je neizvesno koliko...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.