Nemcima baš ide u Brazilu: Demontaža Portugalaca, budućnost Pancera je sjajna (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2016, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemcima baš ide u Brazilu: Demontaža Portugalaca, budućnost Pancera je sjajna (VIDEO)

Brant namestio tri gola

Nemačka je došla u Rio sa više nego pristojnim sastavom i to daje svoj rezultat. Za razliku od ostalih evropskih reprezentacija koje su na Olimpijske Igre većinom poslali trećepozivce i igrače koji ni u perspektivi nisu kandidati za A tim, Nemačka je došlo sa gomilom talentovanih mladića koji su prerasli mčladu reporezentaciju, a još su zeleni za ozbiljnije uloge u najjačem timu. Nemci su kao i uvek imali plan...

Zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << tome, Nemačka je danas obezbedila plasman u polufinale olimpijskog turnira u fudbalu. Mladi Panceri pojačanji trojicom bonus igrača - braćom Bender i Petersenom - su pregazili Portugalce u četvrtfinalu sa 4:0 i dve godine posle svetske titule, na brazilskom tlu jurišaju i na najsjajnije olimpijsko odličje. Momci poput Julijana Branta, Serža Gnabrija, Matijasa Gintera, Tima Horna ili Davija Zelkea zaista predstavljaju svetlu budućnost nemačkog fudbala.

Portugalci su parirali 45 minuta izabranicima legendarnog Horsta Hrubeša, a posle toga je usledila kanonada i rešetanje njihove mreže. U nadoknadi prvog poluvremena, Gnabri se sjajno ubacio po levom krilu, Brant ga je majstorski poslužio i to je bilo 1:0 za Nemce. Igreo se 57. minut kada je Ginter bio najviši u skoku pole kornera Branta i Portugalci su opet morali da vade loptu iz mreže. Na 3:0 je povisio Davi Zelke posle kontranapda i asistencije Mejera, da bi Brant trećom asistencijom na meču u 87. minutu namestio gol i rezervisti Maksu.

Nemci su prvi učenik polufinala a tamo ih čeka bolji iz duela Danske i Nigerije. Očekuju ih sigurno dva meča za medalju, a videćemo kojeg sjaja.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Nigerija u polufinalu! Mikel i Romin tinejdžer zakazali okršaj sa Nemačkom (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2016

Super Orlovi će se boriti za treću olimpijsku medalju..Nigerija je drugi polufinalista olimpijskog turnira za fudbalere. Nigerijci su večeras u četvrtfinalu skoro pa rutinski savladali Dansku sa 2:0 i zakazali polufinalni okršaj sa sjajnom Nemačkom...Junaci pobede su bili iskusni kapiten Džon...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.