Na OI ćemo da tučemo svakoga sa 40-50 razlike

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 19:06

"Na OI ćemo da tučemo svakoga sa 40-50 razlike"

Olimpijske igre u Parizu ovog leta mogle bi da budu istorijske, jer je u planu da se okupi nikad jača košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država.

Za sada su sigurno kao sigurni učesnici najavljeni Lebron Džejms, Stef Kari, Kevin Durent, Džejson Tejtum, Džoel Embid, Devin Buker i Džru Holidej.

SAD je osvojila zlato na poslednja četiri olimpijska turnira, a Durent najavljuje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će se do petog prošetati as ubedljivim pobedama.

"Svi najbolji igrači biće tamo i uzbuđen sam zbog toga. Želim to četvrto zlato, mislim da ću biti jedini sa toliko. Želim da pošaljemo snažnu poruku da svi vide koliko smo jaki. Da sve tučemo sa po 40, 50 razlike. Želim to", rekao je Durent.

Videćemo hoće li zaista biti tako i u kakvom će sastavu otići druge selekcije, koje su baš na poslednjem Mundobasketu umele da pomrse račune "jenkijima".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DURENT SE BAŠ MANGUPIRA, PALO PONIŽAVANJE: Šta će na sve ovo reći reprezentativci Srbije?

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024

Olimpijske igre u Parizu održavaju se od 26. jula do 11. avgusta...Kevin Durent ima tri olimpijska zlata sa reprezentacijom SAD, a ozbiljno se nameračio na četvrto...Olimpijske igre u Parizu su iza ugla, a as Finiksa veruje da će njegova selekcija “peške” stići do najvišeg stepenika na pobedničkom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.