NOVI ZELAND ODUSTAO: Srbija dobila novog rivala u borbi za Olimpijske igre

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 15:20

NOVI ZELAND ODUSTAO: Srbija dobila novog rivala u borbi za Olimpijske igre

Turnir će biti održan u Beogradu.

Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) saopštila je danas da će Filipini biti novi učesnik predolimpijskog turnira u Beogradu.

Baskonija u seriji od tri pobede, Crvena zvezda je vezala šest poraza u Evroligi. O tome svedoči i kvota 1,20 na keca u Vitoriji (19.00), raste na 1,90 sa hendikepom -9,5. Pogledajte sve kvote Mozzart kladionica za meč Baskonija – Crvena zvezda.

Košarkaški savez Novog Zelanda obavestio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je FIBA da muška reprezentacija neće učestvovati na kvalifikacionom turniru za OI u Beogradu, a njegovo mesto zauzeće Filipini, kao naredna najbolje rangirana selekcija iz regiona Azije i Okeanije.

Filipini će tako biti smešteni u grupu A zajedno sa košarkašima Srbije i Dominikanske Republike, a u grupi B su Italija, Portoriko i Senegal.

Olimpijski kvalfikacioni turnir na programu je od 29. juna do 4. jula u Beogradu i samo će pobednik turnira izboriti kartu za Tokio.

BONUS GALERIJA 

Pogledajte kako izgleda poznata navijačica Milana Klaudija Romani.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.