NEVEROVATNA CIFRA Vučić potvrdio: Evo kolika nagrada sleduje svakom igraču za ZLATO na Olimpijskim igrama u Parizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2023, 20:11

NEVEROVATNA CIFRA Vučić potvrdio: Evo kolika nagrada sleduje svakom igraču za ZLATO na Olimpijskim igrama u Parizu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u Predsedništvu naše košarkaške reprezentativce posle osvajanja srebra na Svetskom prvenstvu.

Selektor Pešić je u obraćanju tokom prijema istakao da igračima, osim što igraju za Srbiju igraju i za navijače, druga motivacija nije potrebna. Dodao je da država nastavi sa svojom podrškom kao do sada i to će biti dovoljno.

Na to se nadovezao predsednik Vučić, koji je ponovio ono što je već saopštio i odbojkašicama. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Naime svaki igrač pojedinačno će dobiti po 200.000 za zlato iz Pariza, sa Olimpijskih igara.

- Mi čekamo zlato u Parizu, ne srebro nego zlato. Vidim da Lebron Džejms okuplja najjaču ekipu, eto prilike da ih pobedimo. Mi ispunjavamo u hitnim rokovima sve naše obaveze. Hvala svim članovima tima, porodicama, ljudima u savezu, da vam čestitam i da vam se zahvalim i da vam kažem da vas cela Srbija voli. Do zlata u Parizu! - zaključio je Vučić.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Košarka,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.