NAJAVA DANA (petak, 12. avgust): Preko Korzike i Monaka, pa sve do Rija - večeras se bodri Srbija!

Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2016, 06:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (petak, 12. avgust): Preko Korzike i Monaka, pa sve do Rija - večeras se bodri Srbija!

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Više nego zanimljiva ponuda danas. Očekuje nas veliki broj zanimljivih fudbalskih mečeva, na terenima su velikani poput Pari Sen Žermena, Monaka, Anderlehta, Zenita i Porta, ali će ljubiteljima sporta u našoj zemlji biti u prvom planu Olimpijske igre u Riju, gde nas očekuju mečevi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << naših selekcija. Sve mečeve po značajno većim kvotama možete potražiti u Trostrukom superparu.

5003: BASTIJA – PSŽ, 20.00

(Fudbal, Francuska 1)

Pari Sen Žermen je i sa Unajem Emerijem na klupi nastavio tamo gde je stao pod vođstvom Lorana Blana - pregazio je Lion u Superkupu sa 4:1. Bastija je nezgodan domaćin, ali Sveci bi morali da je pobede uz bar dva postignuta gola.

5004: MONAKO – GENGAN, 20.30

(Fudbal, Francuska 1)

Monako se sprema za duel sa Viljarealom sledece nedelje u Ligi šampiona. Pre toga očekuje ih duel sa Genganom koji je bio dobar u pripremnom periodu, ali ruku na srce sa puno slabijim rivalima od Monaka.

1812: ST. TRUJDEN – ANDERLEHT, 20.30

(Fudbal, Belgija 1)

Anderleht je brzo preboleo eliminaciju iz kvalifikacija za Ligu šampiona i na teren na kojem je u prošlosti često znao da se „oklizne“ dolazi posle briljantnih 5:1 protiv Kortrajka. Verujemo, ne i ovog puta.

2114: BRAJTON – NOTINGEM FOREST, 20.45

(Fudbal, Engleska 2)

Fudbaleri Brajtona, od kojih se ove sezone puno očekuje, startovali su remijem na vrlo teškom gostovanju Derbiju. Šumari će predstavljati novo iskušenje zato što umeju da pobede na ovom terenu.

1601: HERENVEN – UTREHT, 20.00

(Fudbal, Holandija 1)

Utreht se dobro držao protiv PSV-a, ali nije imao snage da se do kraja odupre šampionu. Herenven je rival sa kojim može da se nosi, a na njihovim duelima pada dosta golova.

4313: ZENIT – ROSTOV, 18.30

(Fudbal, Rusija 1)

Zenit je i u drugom kolu razočarao svoje navijače i, što je još važnije, ljubitelje klađenja koji su verovali u njegov trijumf. Sada mu dolazi ekipa koja je prošle sezone bila druga i koja ume da odigra tvrdo.

4101: RIO AVE – PORTO, 21.30

(Fudbal, Portugalija 1)

Nezadovoljna tek trećim mestom u prvenstvu uprava Porta otpustila je Žozea Pešeira i poverenje ukazala Nunu koji je dosad vodio samo Rio Ave i Valensiju. Zmajevi su na pripremama dobro igrali, a ovde su bez dileme apsolutni favoriti.

7047: SAD – SRBIJA, 23.55

(Košarka, Olimpijske igre)

Kenguri su namučili SAD, odigrali iznad svojih mogućnosti, bili na pragu ogromne pobede, ali su poklekli i izgubili s 88:98. Trikolori su savladali Orlove 76:75, a odlučujući koš dao je Toni Parker. Šanse da pobedimo Amerikance postoje, ali ruku na srce one nisu velike, tako da će se naši momci više fokusirati na meč sa Kinom koji vodi u četvrtfinale.

7049: SRBIJA - KINA, 17.15

(Košarka, Olimpijske igre, žene)

Srpske košarkašice su izgubile od SAD sa 110:84 i tako zabeležile i treći poraz na Olimpijskim igrama. Izabranice Marine Maljković ne bi smele da izgube naredne dve utakmice u borbi za plasman za četvrto mesto na tabeli. Prvu protiv Kine, a drugu dva dana kasnije protiv Holandije.

KINA – SRBIJA, 14.30

(Odbojka, Olimpijske igre, žene)

Posle dve pobede na startu Olimpijskih igara, Srpkinje su izgubile od Amerikanki u četiri seta, ali su ipak na pragu četvrtfinala. Posle novih ubedljivih poraza Italije i Portorika naše odbojkašice su praktično osigurale nastup u četvrtfinalu. Ostaje im da u meču protiv Kine a zatim i Holandije probaju da izbore što bolju poziciju u grupi.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.