Izvor: Piplmetar.rs, 23.Mar.2024, 07:30

Muta Nikolić uveren: „Ameri su nevažni, ako smo mi tip-top“

Košarkaška reprezentacija Srbije dobila je rivale na Olimpijskim igrama u Parizu. Radi se o selekcijama SAD, Južnog Sudana i pobednika kvalifikacionog turnira u Portoriku, gde su glavni favoriti Italija i Litvanija.
Član stručnog štaba kod Saše Đorđevića u Riju 2016. i prethodno u ATLANTI 1996. sa duom Obradović-Ivković, Muta Nikolić ističe da naša selekcija bez obrzira na rivale mora da ide po medalju.
„Šta ima da se priča o žrebu? Srbija uvek ide u pohod na neku medalju, to je suština. Kao da smo i jedna od, ma najjača kontinentalna sila. Kakve veze ima što smo na šampionatu sveta u Manili, izgubili finale od Nemačke. Ja...
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.