Izvor: 025info.rs, 11.Feb.2019, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mural Nikole Jokića na somborskoj školi Dositej Obradović

Na zgradi OŠ ,,Dositej Obradović'' u Somboru osvanuo je mural Nikole Jokića. U pitanju je Somborac, jedan od  najpoznatijih sportista u svetu, košarkaš, osvajač olimpijske medalje za Srbiju, NBA igrač koji ove godine nastupa na All Star utakmici. - Svakodnevo radeći sa decom na njihovom obrazovanju i vaspitanju, trudimo se da im kroz primere približimo da je sve ostvarivo ako su spremni da rade na sebi i da se žrtvuju za svoje cilljeve. Nikola Jokić bio je naš učenik i on je pravi primer za žrtvu, istrajnost i posvećenost, u želji da postane uspešan u svom poslu. Ideja nam je bila da mural gleda na sportske terene u dvorištu škole, sa  kojih je Jokić ponikao i stigao do olimpijske medalje, kaže Vladimir Karanović, direktor OŠ ,,Dositej Obradović''.    Kako saznajemo iz ove somborske škole, za nastanak tako velikog murala bila su potrebna velika stredstva u...
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

NIKOLA JOKIĆ DOBIO MURAL U SOMBORU: Srpski košarkaš osvanuo u GIGANTSKOM izdanju na osnovnoj školi koju je pohađao (FOTO)

Izvor: Kurir, 12.Feb.2019, 10:51

Na osnovnoj školi "Dositej Obradović", u koju je pohađao Nikola Jokić osvanuo je ogroman mural.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.