Marina: Čudo, prvi put sam vređala devojke!

Izvor: B92, 20.Avg.2016, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina: Čudo, prvi put sam vređala devojke!

Selektorka Srbije Marina Maljković rekla je da je osvojena bronzana olimpijska medalja čudo.

Ona je dodala da je u poluvremenu morala da bude oštra prema svojim igračicama da bi pobedile u teškoj utakmici.

"Da li shvatate da je osvojena bronzana medalja u ženskoj košarci. Ovo je izvanredan uspeh, imamo mi dobre sportiste, odbojkašice, košarkaše, ali ovo, ovo je čudo, čudo, čudo, velika radost", rekla je Maljković za RTS i izvinila zbog "stanja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u kome se nalazi", pošto joj je kosa bila malo raščupana.

Košarkašice Srbije osvojile su danas bronzanu olimpijsku medalju pošto su pobedile Francusku sa 70:63. Upitana šta je rekla svojim košarkašicama u poluvremenu, pošto su loše igrale krajem prve i u drugoj četvrtini, Maljković je rekla: "Bolje da ne čujete".

"Prvi put u karijeri sam vredjala devojke, moralo je da pukne, da izadje to iz njih i da dobiju ovu tešku utakmicu", rekla je selektora.

Košarkašica Srbije Tamara Radočaj rekla je da je njena ekipa osvajanjem bronzane olimpijske medalje u Rio de Žaneiru ispisala istoriju.

"Presrećna sam kako smo se vratile posle polufinala protiv Španije i što smo pokazale jedinstvo i borbu koja nas krasi još od kvalifikacija... Drago mi je što smo uspele da ispišemo istoriju i osvojimo bronzu, presrećna sam. Uspele smo da iskontrolišemo skok Francuske i tada smo imale rezultat. Znale smo da moramo da ginemo u odbrani i jedna za drugu i to je dalo rezultat. Pokazale smo da smo fenomenalne. Zahvalne smo ljudima u Srbiji na podršci, sada ćemo pratiti vaterpoliste i odbojkašice, sutra košarkaše, danas je i Milica Mandić. Svi smo tu zajedno", rekla je ona.

Reprezentativka Srbije Danijel Pejdž rekla je da je ponosna što je deo tima.

"Ovo je neverovatno, ponosna sam što sam deo ovog tima. Devojke su se borile i drago mi je što sam bila deo svega. Hvala svima na podršci, ne bismo ovo mogli bez vas. Osećmo ljubav navijača", navela je Pejdž.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.