Maksimovićevoj zlato, Arunovićevoj bronza u Minhenu

Izvor: DobreVesti.rs, 26.Jan.2013, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maksimovićevoj zlato, Arunovićevoj bronza u Minhenu

MINHEN - Ivana Maksimović, olimpijska vicešampionka iz Londona prošle godine, osvojila je zlatnu medalju poslednjeg dana turnira u Minhenu vazdušnom pukom, dok se bronzanim trofejom okitila svetska šampiona i vicešampionka, četvrta u Londonu, Zorana Arunović u gađanju vazdušnim pištoljem.


 Srpski strelci su, tako, završili učešće u Minhenu sa tri medalja – dve  zlatne Bobane Veličković prvog dana pištoljem i Ivane Maksivić poslednjeg dana vazdušnom puškom i bronzanom Zorane Arunović pištoljem.
Poslednjeg dana u finalu je bila i Bobana Veličković i osvojila šesto mesto pištoljem.
Blizu finala bio je i Nemanja Mirosavljev koji je zbog slabije pete serije ispao...
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   London

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski strelci odlični u Minhenu

Izvor: Sportal.rs, 26.Jan.2013

Ivana Maksimović, olimpijska vicešampionka iz Londona prošle godine, osvojila je zlatnu medalju poslednjeg dana turnira u Minhenu vazdušnom pukom, dok se bronzanim trofejom okitila svetska šampiona i vicešampionka, četvrta u Londonu, Zorana Arunović u gađanju vazdušnim pištoljem.

Nastavak na Sportal.rs...

MINHEN: Zlato za Ivanu, bronza za Zoranu

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Jan.2013

Učešće Srbije na velikom mitingu u Minhenu, poslednjeg dana zasladile su Ivana Maksimović i Zorana Arunović. . Maksimovićeva je osvojila zlato vazdušnom puškom, a Arunovićeva je „ubila“ bronzu pištoljem. Srbija se tako sa najkvalitetnijeg streljačkog mitinga u svetu vraća sa tri odličja,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.