MOK pokreće olimpijski TV kanal

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 07.Jun.2016, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOK pokreće olimpijski TV kanal

Međunarodni olimpijski komitet (MOK) saopštio je da je postigao dogovor sa 27 međunardnih sportskih federacija o pokretanju olimpijskog televizijskog kanala

Predsednik MOK-a Tomas Bah rekao je da će datum biti objavljen u narednih nekoliko nedelja.

Svih 27 međunarodnih sportskih federacija će raditi zajedno na sadržaju za TV kanal, koji će emitovati program 365 dana u godini, neprekidno 24 sata.

Taj kanal će označiti veliki pomak u načinu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << koji je olimpijski pokret povezan s mladima tokom cele godine„, rekao je Bah.

Među federacijama koje su se složile da treba pokrenuti olimpijski kanal su Međunarodna plivačka federacija (FINA), Međunarodna košarkaška federacija (FIBA), Međunarodna teniska federacija (ITF) i Međunarodna skijaška federacija (FIS).

Federacije koje nisu uključene u ovaj projekat su Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) i Međunarodna atletska federacija (IAAF), koji već imaju svoju globalnu ponudu TV prava.

Olimpijski kanal će emitovati takmičenja uživo, vesti, kao i istorijske olimpijske snimke.

Izvor: Beta

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.