MAJSTORIJA O KOJOJ BRUJI SVET: Potez reprezentativca Srbije BACIO Japance u TRANS (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 08:52

MAJSTORIJA O KOJOJ BRUJI SVET: Potez reprezentativca Srbije BACIO Japance u TRANS (VIDEO)

Kakva umetnost.

Reprezentacija Srbije u basketu 3 na 3 pobedom je startovala na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto je rano jutros slavila protiv selekcije Kine sa 22:13.

Nije dobro krenula sezona za Zvezdu - remi s Vojvodinom i poraz od Kairata uneli su nemir na Marakanu, pa bi večeras (21.00) Mladost iz Lučana morala da padne. Kvota na keca je 1,10, a na ponedu domaćina bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MOZZART za Zvezda - Mladost Lučani.

Srbija je igrala dosta samouvereno u ovom meču, a posledica toga bilo je i nekoliko izuzetnih poteza, pre svih Dušana Domovića Buluta. Jedan od njih bila je asistencija iza leđa.

Orlovi će odigrati i drugi meč grupne faze protiv selekcije Holandije, dok su sutra rivali Poljska i Belgija, a u ponedeljak Japan i Letonija.

Poslednji meč na turniru, u okviru preliminarnog dela takmičenja, Srbija će igrati 27. jula protiv reprezentacije Rusije.

Posle takmičenja po jednokružnom bod sistemu, odnosno sedam odigranih mečeva, dve prvoplasirane selekcije idu direktno u polufinale, dok će se timovi od trećeg do šestog mesta boriti za preostala dva mesta među četiri najbolja.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   Japan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOLE DEMOLIRAO DELIJENA U PRVOM SETU: Najbolji teniser sveta GRABI ka ispunjenju dečačkog SNA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021

Nije mu ostavio gram nade...Najbolji teniser sveta Novak Đoković silovito je započeo učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju, gde važi za najvećeg favorita...Nije dobro krenula sezona za Zvezdu - remi s Vojvodinom i poraz od Kairata uneli su nemir na Marakanu, pa bi večeras (21.00) Mladost iz...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.