NOLE DEMOLIRAO DELIJENA U PRVOM SETU: Najbolji teniser sveta GRABI ka ispunjenju dečačkog SNA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2021, 09:30

NOLE DEMOLIRAO DELIJENA U PRVOM SETU: Najbolji teniser sveta GRABI ka ispunjenju dečačkog SNA!

Nije mu ostavio gram nade.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković silovito je započeo učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju, gde važi za najvećeg favorita.

Nije dobro krenula sezona za Zvezdu - remi s Vojvodinom i poraz od Kairata uneli su nemir na Marakanu, pa bi večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (21.00) Mladost iz Lučana morala da padne. Kvota na keca je 1,10, a na ponedu domaćina bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Mladost Lučani.

Nole u Tokiju juri zlatnu medalju, jedini pehar koji mu nedostaje u trofejnoj kolekciji i o kome sanja od dečačkih dana, a kako je ušao u meč sa Ugom Delijenom iz Bolivije, verovati je da neće imati ozbiljniju konkurenciju u Japanu.

Đoković je, naime, kao uragan oduvao Bolivijca sa 6:2, napravivši dva brejka, u šestom i odlučujućem osmom gemu.

Sada se, kao i pre početka meča, Novak pita.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Karenjo Busta veruje: Đoković može da istorijskog podviga

Izvor: N1 televizija, 24.Jul.2021

Novak Đoković je nakon osvajanja tri Gren Slem titule u nizu glavni favoritu za zlatnu medalju u Tokiju, a španski teniser Pablo Karenjo Busta veruje da Nole ove godine može da ispiše istoriju.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.