Lilard optimista: Neću na Olimpijske igre ako budemo igrali finale

Izvor: B92, 02.Dec.2020, 12:17

Lilard optimista: Neću na Olimpijske igre ako budemo igrali finale

Demijen Lilard još uvek nije odlučio da li će igrati na Olimpijskim igrama sledeće godine.

Nema sumnje da će za njega biti mesta u ekipi SAD, s obzirom da je jedan od najboljih šutera i uopšte igrača u NBA ligi.

Štaviše, biće jedan od nosilaca igre američkog tima, ali još nije odlučio da li uopšte ide na OI ili ne.

Lilard je na počeku priprema za novu NBA sezonu u prvom obraćanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << medijima rekao da neće igrati ako Portland stigne do finala.



"Nisam siguran 100 odsto. Videćemo kako će sve da izgleda. To je oko mog rođendana (15. jul). Nadam se da ćemo stići do finala, ako dođemo do finala i osvojimo, neću igrati. Ako osvojimo titulu, neću igrati Olimpijske igre, ali videćemo"
, rekao je Lilard.

Usledile su brojne šale na njegov račun na društvenim mrežama, pre svega su parafrazirali njegovu izjavu u "Lilard povrdio da će igrati za tim SAD na Igrama".

Olimpijske igre u Tokiju, koje su odložene za 2021. zbog pandemije koronavirusa, počinju 23. jula, nedelju dana posle NBA finala.

Nova NBA sezona počinje 22. decembra, dva meseca nego što je to uobičajeno, a deset utakmica manje u regularnom delu sezone.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Datumi i preklapanja, mogu li srpski igrači iz NBA lige igrati kvalifikacije za OI?

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2020

Konačno je poznat raspored NBA lige za novu sezonu...Nova sezona NBA lige kreće krajem decembra, a poznati su i datumi, barem oni planirani, kada se radi o plej-ofu...Od 22. maja do 6. jula je plej-of NBA lige (bez finala koje kreće 8. jula), tamo očekujemo i veliki broj naših košarkaša koji su...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.