LUDILO: Senzacionalan preokret na meču Kina - Holandija

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2023, 16:21

LUDILO: Senzacionalan preokret na meču Kina - Holandija

Neverovatan duel.

Sve više se zakuvava u Kini na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre u konkurenciji odbojkašica. Domaćin je sa 3:2 (18:25, 24:26, 25:19, 26:24, 15:13) izgubio od Holandije iako su u četvrtom setu imali 22:15 i 24:21, ali prokockali su tu prednost, a zatim su izgubili i peti set i sada imaju dva poraza.

Prvi set je lagano dbila Kina, a u drugom su od gotovog zamalo došli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do poraza. Ipak, pri 24:24 su zuatražili čelendž koji je bio uspešan, i dobili su i naredni poen za 2:0.

 Holanđanke uzimaju treći, ali u četvrtom je sve izgledalo kao da će Kina lagano do sva tri boda.Kada je bilo 22:15 niko nije davao ni promila šanse Lalama, ali stigle su do 24:21 Kineskinje. Tada su nanizale Holanđanke pet poena, a domačin se nije od toga oporavio ni u petom setu.

Sada po jedan poraz imaju Srbija, Holandija i Dominikanska Republika, dok Kina i Kanada imaju po dva. U poslednja dva kola pasti odluka koje dve selekcije idu u Pariz.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.