Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2016, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Kauboji' razočarali: Katar deklasirao Hrvatsku

Rukometna reprezentacija Hrvatske izgubila je od reprezentacije Katara u prvoj utakmici rukometnog turnira na Olimpijskim igrama u Rio de Ženeiru.

Katar, koji prvi put učestvuje na Olimpijadi, je sasvim neočekivano savladao Hrvate rezultatom 30:23 u prvom kolu grupe A.

Selekciju Katara, aktuelnog svjetskog viceprvaka, do pobjede su predvodili Žarko Marković sa 10, Rafael Kapot sa 6 i Basel Alrajes sa 5 golova. Danijel Šarić je odbranio 8 od 16 udaraca.

U reprezentaciji Hrvatske najefikasniji je bio Manuel Štrlek sa 5 golova.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEBAKL KOMŠIJA NA OI: Rukometaši Hrvatske ubedljivo poraženi od Katara

Izvor: Kurir, 07.Avg.2016

...Najefikasniji u selekciji Katara, koji je aktuelni evropski šampion, bio je Žarko Marković sa 10 golova U redovima hrvatskog tima najbolji je bio Štrlek sa pet golova..Izabranici Željka Babića u drugom kolu 9 avgusta igraju protiv Argentine U grupi A su još selekcije Danske, Francuske i Tunisa..Katar...

Nastavak na Kurir...

Debitant na Igrama šokirao "Vatrene"!

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2016

Rukometna reprezentacija Katra je došla do trijumfa na svojoj prvoj utakmici na Olimpijskim igrama i to nad favorizovanom selekcijom Hrvatske...Dvostruki olimpijski šampion, reprezentacija Hrvatske, neće po dobrome pamtiti početak Igara u Riju...Selekcija naših komšija je poražena od debitanta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.