Izvor: BanjalukaLive.com, 18.Dec.2012, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Ninković sportista godine u RS

Plivačica Ivana Ninković najbolji je sportista Republike Srpske za 2012. godinu, odlučio je stručni žiri. Ninkovićeva je nastupajući za trebinjski Leotar i Olimp iz Banjaluke ostvarila izvanredne rezultate u godini na izmaku. Učestvovala je na Olimpijskim igrama u Londonu, gdje je u disciplini 100 metara prsno zauzela 41. mjesto. Na evropskim prvenstvima u Mađarskoj i Francuskoj zabilježila je odlične rezultate. U Debrecinu je zauzela 12. mjesto na 50 metara prsno, a na 100 metara prsno oborila je rekord BiH. Na EP u 25-metarskim bazenima u francuskom Šartru oborila je tri seniorska rekorda BiH, a u trci Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/ostalo/ivana-ninkovic-sportista-godine-u-rs.html)
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre,   London,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Ivana Ninković najbolji sportista u izboru Glasa Srpske

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Dec.2012

Plivačica Ivana Ninković najbolja je sportistkinja Republike Srpske za 2012. godinu, odlučio je stručni žiri Izbora deset najboljih sportista RS, koji 58. put tradicionalno organizuje "Glas Srpske".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.