Ivana Maksimović godinu dana posle OI: Medalja mi je promenila život

Izvor: DobreVesti.rs, 05.Avg.2013, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Maksimović godinu dana posle OI: "Medalja mi je promenila život"

BEOGRAD - Ivana Maksimović (23 godine), olimpijska vicešampionka iz Londona 2012. primila je specijalno priznanje lista „Vesti“ za osvojenu 100. olimpijsku medalju za Srbiju a Streljački savez Srbije dobio je priznanje za „izuzetna dostignuća u 2012“ jer je po broju olimpijskih trofeja (dva, srebro Ivane Maksimović i bronza Andrije Zlatića) bio najuspešniji savez  na OI u Londonu. Plaketu je primila trener Ivane Maksimović i reprezentacije Mira Maksimović.


 Na prigodnoj svečanosti u redakciji „Vesti“ Dragan Nikodijević doajen srpskog sportskog novinarstva i urednik  sportskoj redakciji  uručio je i prigodan poklon i vršiocu...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.