IGRE U TOKIJU ĆE BITI ODRŽANE: MOK i Vlada Japana demantuju priče o otkazivanju najvećeg sportskog događaja

Izvor: Kurir, 22.Jan.2021, 17:30

IGRE U TOKIJU ĆE BITI ODRŽANE: MOK i Vlada Japana demantuju priče o otkazivanju najvećeg sportskog događaja

Predstavnici Olimpijskog komiteta Srbije, generalni sekretar Đorđe Višacki i šef Misije Damir Štajner, su učestvovali na video sastanku koji je organizovao Predsednik Međunarodnog olimpijskog komiteta, Tomas Bah sa predstavnicima nacionalnih olimpijskih komiteta, tokom kojeg se razgovaralo o toku priprema za predstojeće Olimpijske igre Tokio 2020.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MOK i Vlada Japana: Olimpijske igra počinju 23. jula

Izvor: RTS, 22.Jan.2021

Međunarodni olimpijski komitet (MOK) i Vlada Japana saopštili su da će Olimpijske igare u Tokiju početi 23. jula ove godine i da su svi navodi u vezi sa otkazivanjem kategorična neistina. . Predstavnici Olimpijskog komiteta Srbije, generalni sekretar Đorđe Višacki...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.