Izvor: Piplmetar.rs, 22.Feb.2024, 04:25

Grizman želi na Olimpijske igre

Francuski fudbaler Antoan Grizman rekao je danas da će učiniiti sve da učestvuje na Olimpijskim igrama u Parizu ovog leta i da će o tome razgovarati sa upravom njegovog kluba Atletiko Madrida.
Grizman (32) bi mogao da bude jedan od trojice igrača starijih od 23 godine u sastavu olimpijske reprezentacije koju će u >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Parizu predvoditi selektor Tijeri Anri.

To je nešto izuzetno, imati Igre u Parizu„, rekao je Grizman, koji bi tako ovog leta mogao da igra dva takmičenja – Evropsko prvenstvo od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj i Olimpijske igre od 26. jula do 11. avgusta. 
Razgovaraću sa čelnicima u dogledno vreme, da vidim da li će me pustiti. Znam svoje telo, imamo odlične fizioterapeute i nema problema„, dodao je Grizman u intervjuu za Mond. 
Olimpijski turnir nije u kalendaru Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) i klubovi nisu u obavezi da puste svoje igrače u reprezentaciju. 
U francuskoj ekipi mogao bi da bude i napadač Pari Sen Žermena Kilijan Embape, koji je još ranije izrazio želju da učestvuje na Igrama. 
Francuska je jednom bila olimpijski šampion, 1984. godine.
Grizman je inače večeras odigrao 78 minuta za svoj Atletiko u porazu od Intera u Milanu sa 1:0, u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.