Grizman želi da igra na Olimpijskim igrama u Parizu

Izvor: B92, 21.Feb.2024, 00:30

Grizman želi da igra na Olimpijskim igrama u Parizu

Francuski fudbaler Antoan Grizman rekao je da će učiniiti sve da učestvuje na Olimpijskim igrama u Parizu ovog leta.

On je dodao i da će o tome razgovarati sa upravom njegovog kluba Atletiko Madrida.

Grizman (32) bi mogao da bude jedan od trojice igrača starijih od 23 godine u sastavu olimpijske reprezentacije koju će u Parizu predvoditi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << selektor Tijeri Anri.

"To je nešto izuzetno, imati Igre u Parizu", rekao je Grizman, koji bi tako ovog leta mogao da igra dva takmičenja - Evropsko prvenstvo od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj i Olimpijske igre od 26. jula do 11. avgusta.

"Razgovaraću sa čelnicima u dogledno vreme, da vidim da li će me pustiti. Znam svoje telo, imamo odlične fizioterapeute i nema problema", dodao je Grizman u intervjuu za Mond.

Olimpijski turnir nije u kalendaru Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) i klubovi nisu u obavezi da puste svoje igrače u reprezentaciju.

U francuskoj ekipi mogao bi da bude i napadač Pari Sen Žermena Kilijan Mbape, koji je izrazio želju da učestvuje na Igrama.

Francuska je jednom bila olimpijski šampion, 1984. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.