Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2020, 16:27

Gasol će bi da odigra još jednu sezonu

Deluje mu privlačno ideja da zaigra za Lejkerse ili Barselonu

Pau Gasol ima Olimpijske igre na umu, a voleo bi da odigra i još jednu sezonu bilo u NBA ligi ili u Evropi.

On je govorio za španske medije o budućnosti, a 39-godišnji košarkaš se nada da će potpisati ugovor sa nekom ekipom u sezoni 2020/20201 i još jednom predstavljati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Španiju na Olimpijskim igrama koje se igraju sledeće sezone. Naravno, odložene su zbog virusa korona.

"Moja namera je da igram još jednu sezonu ako stopalo bude OK, da li u NBA ligi ili u Evropi", rekao je Gasol.

Ako postoji igrač koji je simbol borbe i dugovečnosti, onda je to Pau Gasol. On jednostavno ne želi da ode u penziju, a iako ima 39 godina želja mu je da sledeće sezone zaigra na Olimpijskim igrama.

"Privlači me ideja da odigram poslednju sezonu u Lejkersima, privlači me ideja da to bude Barselona, ali potrebno je videti prave mogućnosti i videćemo kakve budu okolnosti u datom momentu", istakao je Gasol.

Barselona je bila prvi profesionalni tim Pau Gasola. Zvao je ovaj tim domom od 1998. do 2001. godine pre nego što je otišao u NBA. U tom takmičenju je igrao 1362 utakmice, uključujući 136 mečeva u plej-ofu, a osvojio je dva šampionska prstena sa Lejkersima, 2009. i 2010. godine.

Gasol je napustio Portland, a razlog je problem sa povredom stopala.

"Osećam se dobro. Imao sam više vremena da se oporavim. Kada budem počeo da trčim i skačem imaću mnogo više informacija i znaću sigurnije da li su stopalo i kost dovoljno oporavljeni za profesionalnu košarku".

Očekuje se da će Gasol doneti odluku do septembra, oktobra...

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Gasol bi da odigra još jednu sezonu

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2020

Deluje mu privlačno ideja da zaigra za Lejkerse ili Barselonu..Pau Gasol ima Olimpijske igre na umu, a voleo bi da odigra i još jednu sezonu bilo u NBA ligi ili u Evropi...On je govorio za španske medije o budućnosti, a 39-godišnji košarkaš se nada da će potpisati ugovor sa nekom ekipom u sezoni...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.