FURIJA DOMINIRA: Španija nakon srpskih Delfina POTOPILA i Ajkule!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 06:48

FURIJA DOMINIRA: Španija nakon srpskih Delfina POTOPILA i Ajkule!

Potažena i Crna gora

Vaterpolo reprezentacija Španije opravdava ulogu favorita za zlatno odličje na Olimpijskim igrama, pošto je posle startne pobede nad Srbijom, uspela da nadigra i Crnu Goru u drugom kolu rezultatom 8:6 (3:2, 2:1, 2:2, 1:1).

Španci su na startu treće deonice stigli do tri gola prednosti (6:3), pa je već tada bilo jasno da se Ajkule neće lako vratiti u meč.

Španci su u poslednju četvrtinu ušli sa dva gola prednosti (7:5) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i bez većih problema ih zadržali do kraja meča.

Najefikasniji igrač meča je bio Dušan Matković, koji je postigao tri gola dok je Aleksandar Ivović postigao dva pogotka.

Kod španaca su se po dva puta u strelce upisali Granados, Maljaraka i Sanauže.

Furija je na golu imala i sjajnog Pineda, koji je imao 11 odbrana, dok je vrlo dobar bio i Slaven Kandić sa devet intervencija.

Španija je prva selekcija u grupi B koja ima dve pobede, a priliku da joj se pridruži imaće i Hrvatska ukoliko danas savlada Australiju.

Podsetimo se, reprezentacija Srbije od 7. časova igra protiv selekcije Kazahstana.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Najlin Ešli, devojka košarkaša Krisa Hamfrisa
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.