FSS u petak o reprezentaciji, Ćurčiću i Nacionalnom stadionu

Izvor: Blic, 03.Dec.2015, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS u petak o reprezentaciji, Ćurčiću i Nacionalnom stadionu

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije zasedaće ovog petka, a na sednici će između ostalog biti razmatrana pitanja u vezi sa A reprezentacijom, kao i predstojećim izborima.

Kako je saopšteno, Izvršni odbor će početi u 16.00 u prostorijama FS-a u Staroj Pazovi, a prethodiće mu sednica Odbora za hitna pitanja.

Takođe, biće odlučeno ko će biti najbolji igrač i trener u Srbiji u 2015. godini, a biće i poslat predlog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Olimpijskom komitetu Srbije vezano za izbor najuspešnijih sportista.

Najavljeno je da će biti reči i o izgradnji Nacionalnog stadiona.

Sve ovo se dešava u nedelji kada je objavljena rang lista, po kojoj naša reprezentacija zauzima 56. mesto, što joj je najgori plasman u istoriji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FSS o izborima, A timu, nacionalnom stadionu...

Izvor: B92, 03.Dec.2015

Izvršni odbor FSS zasedaće u petak, a na sednici će izmedju ostalog biti razmatrana pitanja u vezi sa A reprezentacijom, kao i predstojećim izborima...Kako je saopšteno, Izvršni odbor će početi u 16.00 u prostorijama FSS u Staroj Pazovi, a prethodiće mu sednica Odbora za hitna pitanja...Tako]e,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.